Η EDILKAMIN ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

 

Η Edilkamin iδρύθηκε το 1963 και αναπτύχθηκε για να γίνει από τις σημαντικότερες εταιρίες του τομέα. Περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας και πρωτοποριακού σχεδιασμού, έξι παραγωγικές μονάδες σε Ιταλία και εξωτερικό, πολυάριθμες θυγατρικές επιχειρήσεις, έκαναν την επιχείρηση να χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους πιο απαιτητικούς πελάτες για τα προϊόντα της. Στην Ελλάδα η εμπορική οργάνωση αποτελείται από ένα δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων που καλύπτουν ολόκληρη την επικράτεια.

Η ΕΚΘΕΣΗ

Οι τρεις πρώτοι όροφοι των κεντρικών γραφείων στη Lainate αφορoύν μία έκθεση 1000m2 όπου παρουσιάζεται όλη η γκάμα των προϊόντων της Edilkamin με πρωτοποριακό τρόπο και με προϊόντα σε λειτουργία.

Πρόσφατα, οργανώθηκε ένας χώρος αφιερωμένος στη θέρμανση με νερό, με μια γκάμα από σόμπες καλοριφέρ και λέβητες και μια εφαρμογή δικτύου με σώματα, ενδοδαπέδια, παραγωγή ζεστού νερού χρήσης σε συνδυασμό με ηλιακά πάνελ.

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Ανέκαθεν προσανατολισμένη στην έρευνα, την τεχνολογική ανάπτυξη και την ποιοτική αναβάθμιση του προϊόντος, η Edilkamin δημιούργησε στην εσωτερική της δομή, με τη συνδρομή του τμήματος Ενέργειας του Πολυτεχνείου του Τορίνου, μια υπερσύγχρονη αίθουσα δοκιμών. Στολίδι της αίθουσας δοκιμών είναι ο αναλυτής Siemens με τα τμήματα Ultramat 6 και Oximat 6. Ένα εξειδικευμένο τμήμα προσομοιώνει και ελέγχει σύνθετα ολοκληρωμένα συστήματα θέρμανσης.

Στην εταιρία οργανώνονται από τους μηχανικούς της Edilkamin, εκπαιδευτικά σεμινάρια και τεχνική κατάρτιση για τα προϊόντα, στους πωλητές, στους εγκαταστάτες και τα Κέντρα Τεχνικής Υποστήριξης.

Η σχολαστικότητα στην ποιότητα των προϊόντων δίνει στην Edilkamin τη δυνατότητα να εγγυάται τη μέγιστη αξιοπιστία και ασφάλεια και να διαθέτει τις πιο σημαντικές πιστοποιήσεις:

 

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΤΣΑΛΙΟΥ EDILKAMIN INTERNATIONAL ΣΤΟ SARVAR (ΟΥΓΓΑΡΙΑ)

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ GABBIONETA (ITALIA) ΕΓΙΝΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ

 

H EDILKAMIN, πάντα ευαίσθητη στα θέματα του περιβάλλοντος, προτείνοντας ξύλο ή pellet σαν εναλλακτική ενέργεια στα κοινά καύσιμα θέρμανσης, κάνει άλλο ένα βήμα μπροστά στα πλαίσια της οικολογίας. Τον Ιούνιο του 2012 μπήκε σε λειτουργία ένα φωτοβολταϊκό πάρκο εγκατεστημένο στη στέγη του εργοστασίου, ισχύος 993,6kW (!). H ισχύς του νέου αυτού σταθμού είναι τέτοια που κάνει αυτόνομο σε ηλεκτρική ενέργεια το εργοστάσιο και συνεισφέρει στη μείωση των εκπομπών ρύπων ίση με 586,6 τόνους CO2 το χρόνο. Το εργοστάσιο της Edilkamin στη Gabbioneta (Cremona - Italia), όπου συρρέουν πρώτες ύλες και ημικατεργασμένα προϊόντα από άλλες μονάδες και του ιδίου του Ομίλου και κατασκευάζονται τζάκια και σόμπες ξύλου και pellet με παραγωγική διαδικασία εξαιρετικά αυτοματοποιημένη, είναι το σύμβολο μιας αναπτυξιακής κουλτούρας συνεχώς πιο οικολογικής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία EdilKamin δείτε και το παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.edilkamin.com/it/home.aspx 

Μοιραστείτε το:

Φωτογραφίες