Η εταιρεία μας: "Ξανθάκος - Διακλαδωτοί Αγωγοί Α.Β.Ε.Ε.", δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής και εμπορίας οικιακών δομικών προϊόντων και προϊόντων θέρμανσης από το 1984. Η κατασκευαστική μας δραστηριότητα περιλαμβάνει την παραγωγή καμινάδων από κισσηρομπετόν, αεραγωγών (γαλλικό σύστημα φυσικού εξαερισμού κλειστών χώρων τύπου SHUNT), τζακιών (παραδοσιακά με πυρότουβλα, ή μαντέμι), ψησταριών (μπάρμπεκιου), παραδοσιακών φούρνων, κλωστρών (καφασωτά) και τσιμεντοσωλήνων. Επιπλέον, εισάγουμε και εμπορευόμαστε πυρίμαχα υλικά, πυρότουβλα τζακιού, βιομηχανικά πυρότουβλα (αργιλοπυριτικά - μαγνησιακά, κατάλληλα για επαγγελματικές κατασκευές όπως κλιβάνους και ασβεστοκάμινα), υαλότουβλα, φυσικά σκαπιτσαριστά πετρώματα, μάρμαρα, τσιμέντινα και κεραμικά διακοσμητικά εσωτερικών και εξωτερικών χώρων (πηγάδια, εκκλησάκια, αγάλματα, κυβόλιθους, τσιμεντότουβλα, πλάκες πεζοδρομίου, οξύμαχα), πυροτσιμέντα, σαμότ, λέκκα (διογκωμένη άργιλος). Επίσης, εισάγουμε καινούργια και μεταχειρισμένα ανυψωτικά μηχανήματα (κλαρκ), φορτηγά, παλετοφόρα σε πολύ προσιτές τιμές.

Θέλοντας να βρισκόμαστε πάντοτε στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων, κατά την τελευταία δεκαετία δραστηριοποιηθήκαμε στον τομέα των ενεργειακών συσκευών θέρμανσης που έχουν σαν καύσιμη ύλη το ξύλο ή το πέλλετ, επενδύοντας σε ισχυρές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της Ευρώπης. Ενεργειακά τζάκια ξύλου αερόθερμα και καλοριφέρ, ενεργειακές σόμπες ξύλου αερόθερμες και καλοριφέρ, ενεργειακές σόμπες ξύλου με φούρνο, ενεργειακές κουζίνες ξύλου αερόθερμες και καλοριφέρ, ενεργειακές κασέτες ξύλου αερόθερμες, ενεργειακές σόμπες πέλετ αερόθερμες και καλοριφέρ, ενεργειακές κασέτες πέλλετ αερόθερμες και καλοριφέρ και ενεργειακούς λέβητες πέλετ είναι μερικά από τα προϊόντα που εμπορεύόμαστε και έχουν σαν καύσιμη ύλη το ξύλο, την μπρικέττα ή το πέλλετ. Καύσιμη ύλη που επίσης μπορούμε να σας προσφέρουμε στην καλύτερη ποιότητα. Επιπλέον, η πολύ καλή σχέση που έχουμε αναπτύξει με τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, μας επιτρέπει να εισάγουμε πολλά προϊόντα κατ’ αποκλειστικότητα.

Η γνώση και η εμπειρία μας, μας επιτρέπουν να αναπτύσσουμε και να εμπλουτίζουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων που διαθέτουμε. Προϊόντα με υψηλή αισθητική, εργονομία και λειτουργικότητα, έχοντας πάντα ως βάση την ποιότητα και τις προσιτές τιμές. Φιλοσοφία μας είναι η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με όλους τους πελάτες μας. Μια σχέσης που δεν περιορίζεται απλά στην πώληση του προϊόντος, αλλά συνεχίζεται εξυπηρετώντας κάθε νέα ανάγκη που μπορεί να προκύψει (after-sales service), τόσο στο χονδρικό, όσο και στο λιανικό εμπόριο. Προς αυτόν τον στόχο συντελεί το εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό μας. Άνθρωποι με μεράκι, εμπειρία και υπευθυνότητα, έχουν εκπαιδευτεί στις εγκαταστάσεις της κάθε εταιρείας που αντιπροσωπεύουμε, αλλά και εξακολουθούν διαρκώς να ενημερώνονται σχετικα με τα προϊόντα τους, ούτως ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την άριστη εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξή τους. Η γνώση αυτή, μας επιτρέπει να εκπαιδεύουμε με μορφή σεμιναρίων τους πελάτες χονδρικής που αγοράζουν τα εμπορεύματά μας.

Ευελπιστούμε ότι μέσα στην παρούσα ιστοσελίδα θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με τα προϊόντα και την εταιρία μας. Αν επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, δεν έχετε παρά να μας στείλετε ένα e-mail, ή να μας καλέσετε, ή ακόμη καλύτερα να μας επισκευθείτε και να μας γνωρίσετε από κοντά, στον νέο εκθεσιακό μας χώρο 1.000μ2 στην Ελευσίνα, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε εκατοντάδες προϊόντα, πολλά εκ των οποίων βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία.

Φωτογραφίες

Καταστήματα