La Nordica - Extraflame

LA NORDICA - EXTRAFLAME: ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ!

 

Η εταιρεία La Nordica - Extraflame εδρεύει στο Μοντέκιο της Βιτσέντζα στην Βόρειο Ιταλία. Ιδρύθηκε το 1967 και ασχολείται αποκλειστικά με τους εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης με στερεά καύσιμα. Τα τελευταία 20 χρόνια κατόρθωσε να κατακτήσει σημαντικό μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς, καθώς εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 20 χώρες. Τα προϊόντα της La Nordica - Extraflame, ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό, την λειτουργικότητα και πάνω απ' όλα για την αξιοπιστία τους.

Διαθέτει μια τεράστια γκάμα προϊόντων: ενεργειακά τζάκια ξύλου αερόθερμα και καλοριφέρ, ενεργειακές σόμπες ξύλου αερόθερμες και καλοριφέρ, ενεργειακές σόμπες ξύλου με φούρνο, ενεργειακές κουζίνες ξύλου αερόθερμες και καλοριφέρ, ενεργειακές κασέτες ξύλου αερόθερμες, ενεργειακές σόμπες πέλετ αερόθερμες και καλοριφέρ, ενεργειακές κασέτες πέλλετ αερόθερμες και καλοριφέρ και ενεργειακούς λέβητες πέλετ, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και όλα τα γούστα, καθιστώντας την ίσως την πιο ολοκληρωμένη εταιρεία στον τομέα της θέρμανσης με χρήση στερεών καυσίμων.

 


Η La Nordica - Extraflame είναι πιστοποιημένη από τους εγκυρότερους οργανισμούς και τα προϊόντα της πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές σχετικά με την ασφάλεια και τις εκπομπές ρύπων:

 


 

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποιημένους εγκαταστάτες και συντηρητές για όλα τα προϊόντα της La Nordica - Extraflame, οι οποίοι ενημερώνονται και εκπαιδεύονται τακτικά, προκειμένου να μπορούν να παρέχουν την μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία στις εγκαταστάσεις που γίνονται από εμάς, αλλά και πλήρη τεχνική υποστήριξη για όλα τα προϊόντα.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για να ισχύσει η εργοστασιακή εγγύηση στα προϊόντα της La Nordica - Extraflame, η εγκατάσταση θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές της εταιρείας και μόνον απο εξουσιοδοτημένους εγκαταστάτες.

 


 

Στο παρακάτω ενημερωτικά βίντεο μπορείτε να δείτε πώς τα προϊόντα της La Nordica - Extraflame, συνεισφέρουν στην οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον θέρμανση των κατοικιών και όχι μόνο. 

Παρακολουθείστε επίσης δύο εντυπωσιακά διαφημιστικά τηλεοπτικά spots της La Nordica - ExtraflameΓια περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την La Nordica - Extraflame, ακολουθείστε τον σύνδεσμο:

http://www.lanordica-extraflame.com/en/

 

Φωτογραφίες

La Nordica - Extraflame La Nordica - Extraflame La Nordica - Extraflame La Nordica - Extraflame La Nordica - Extraflame La Nordica - Extraflame La Nordica - Extraflame La Nordica - Extraflame La Nordica - Extraflame La Nordica - Extraflame La Nordica - Extraflame La Nordica - Extraflame La Nordica - Extraflame La Nordica - Extraflame La Nordica - Extraflame La Nordica - Extraflame La Nordica - Extraflame La Nordica - Extraflame